Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Phonebooth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­fer Sut­her­lan­dil­la on pu­he­roo­li mo­der­nis­sa mo­raa­li­ta­ri­nas­sa.

Kie­fer Sut­her­lan­dil­la on (mel­kein) pu­he­roo­li mo­der­nis­sa mo­raa­li­ta­ri­nas­sa. Maail­man är­syttä­vin pr-mies (Co­lin Far­rell) jou­tuu ove­lan ah­dis­te­li­jan kyn­siin pu­he­lin­ko­pis­sa. Tee­ma liit­tyy ame­rik­ka­lai­sia ah­dis­ta­nei­siin sa­tun­nai­siin sa­la­mur­hiin.
Ä­lyttömästä al­kua­se­tel­mas­ta ke­hi­tellään hi­kistä jän­ni­tettä am­mat­ti­tai­dol­la, jo­ka tuo mie­leen Va­nis­hin­gin ja Sjöwall & Wahlöö -dek­ka­rin Mies par­vek­keel­la (1967).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, joka keskittyy tehokkaasti puhelinsoundeihin. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita ja 28 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy