Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Veronica Guerin – totuuden puolesta

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va san­ka­ril­li­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka jou­tuu huu­me­kei­sa­rin uh­kaa­mak­si.

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va san­ka­ril­li­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka jou­tuu huu­me­kei­sa­rin uh­kaa­mak­si. Ta­ri­na si­vuaa John Boor­ma­nin Ala­maail­man ken­raa­li –e­lo­ku­van ta­pah­tu­mia, ja on­nis­tuu kuin ih­meen kau­pal­la ole­maan sa­maa luok­kaa. On­gel­mak­si jää vain se, että le­vyn ekst­ra­ma­te­riaa­li on­nis­tuu ole­maan draa­maa kos­ket­ta­vam­pi. Ca­te Blanc­hett on Gue­rin, Co­lin Far­rell te­kee ca­meon Eric Can­to­na -fa­ni­na.
Laa­du­kas ku­va näyttää mu­ka­val­la ta­val­la eu­roop­pa­lai­sel­ta. Hil­lit­ty ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 13 min. do­ku­ment­ti, 21 min. tuot­ta­ja J. Bruck­hei­me­rin haas­tat­te­lu, kak­si kom­ment­ti­rai­taa ja tuot­ta­jan ku­vapäivä­kir­ja. Ko­ho­koh­ta, jo­ka kylmää, on ver­ra­ta 4 min. to­del­li­sen pää­hen­kilön pal­kin­to­pu­hees­ta sa­maan 2,5 min. pois­tet­tuun koh­tauk­seen. Tämä on yk­si kaik­kein ai­ko­jen mie­len­kiin­toi­sim­mis­ta DVD-ekst­rois­ta.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy