Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Kingsman - The Golden Circle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K GDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112742171

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­sen­mie­li­nen ja tyy­li­puh­taan me­ga­lo­maa­ni­nen agent­ti­seik­kai­lu vi­rittää lau­dan lu­ke­mat­to­mien mui­den gen­ren viih­dyk­kei­den ta­voin ja kes­kit­tyy tar­joa­maan it­se­var­maa vauh­ti­viih­dettä.

Lap­sen­mie­li­nen ja tyy­li­puh­taan me­ga­lo­maa­ni­nen agent­ti­seik­kai­lu vi­rittää lau­dan lu­ke­mat­to­mien mui­den gen­ren viih­dyk­kei­den ta­voin ja kes­kit­tyy tar­joa­maan it­se­var­maa vauh­ti­viih­dettä. Oi­keas­taan ky­se on ke­peän toi­min­ta­pi­toi­ses­ta agent­tijännä­ristä ro­man­tii­kan ja ko­me­dian lisä­maus­teil­la. Po­ke­ril­la tar­joil­tu pyt­ti­pan­nu on mau­kas.
Juo­ni pu­noo maail­man­laa­jui­sen huu­me­kau­pan ympä­ril­le pos­ket­to­man it­se­tu­hoi­sen sa­la­juo­nen, jon­ka mut­kia Kings­ma­nin räätä­lit yrittävät rat­koa yh­dessä Ame­ri­kan serk­ku­jen­sa ke­ra. Juo­ni on kli­seistä uu­tet­tu se­koi­tus agent­tijännä­riä ja minä & prins­si -sar­jan ih­mis­suh­de­hump­paa, mut­ta ko­ko­nai­suus toi­mii su­la­van let­keäs­ti — ja toi­si­naan odo­tuk­sia her­kul­li­ses­ti pettäen. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti ky­se on var­si­nai­ses­ti kar­kis­ta. El­ton Joh­nil­la on pitkä ca­meo.

Kuva & ääni

Komean terävä ja luontevan värikylläinen kuva. HDR-väritoisto on tässä annin valovoimaisin tähti, mutta myös kuvan erottelevuus on miellyttävästi kohdillaan joskaan kyse olekaan aidosta 4K:sta. 2.8K-kalustolla kuvattu ja 2K-tasossa masteroitu kuva on skaalattu ylöspäin jälkikäteen. Rikkaan vivahteikas ja mielikuvituksekas miljöö vie vaivatta huomion mukanaan, eikä lisädetaljeja kaipaa vaikka anti pysyykin erottelukyvyn osalta erinomaisen HD:n tasolla. Ääniraita pumppaa riittävästi tehoa toimintajaksoihin ja pitää dialogin luonnollisena.

Ekstrat

Boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen ekstroissa perusteellinen making of (117 min.), kooste kuvauksista (13 min.) ja kuvagelleria. (IJ)
05/03/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy