Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Team America World Police

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111852EAN: 6415015510750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

”A­me­ri­ca, fuck yeah, we gon­na sa­ve this mot­her­fuc­kin’ day, yeah”.

”A­me­ri­ca, fuck yeah, we gon­na sa­ve this mot­her­fuc­kin’ day, yeah”. South Par­kin te­kijä­kak­sik­ko Matt Sto­ne ja Trey Par­ker liet­soo it­sensä pyhään vi­haan Jer­ry Bruck­hei­me­rin ja kump­pa­nei­den pul­lis­te­lus­pek­taak­ke­lei­ta vas­taan.
To­teu­tus­ta­vak­si on va­lit­tu her­kul­li­ses­ti 1960-lu­vun Myrs­ky­lin­nuis­ta tut­tu nuk­kea­ni­maa­tio tyy­liin ”­pa­rem­pi vaan, kun na­rut nä­kyvät”.
In­hot­ta­va hur­raaisän­maal­li­suus, oli se sit­ten ame­rik­ka­laislähtöistä tyh­mien ää­nestä­jien dik­ta­tuu­ria tai poh­jois­ko­rea­lais­ta saa­ti ter­ro­ris­tilähtöistä hir­mu­val­taa, pai­ne­taan sin­ne min­ne se kuu­luu­kin. Syväl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 5+13+8+7+5+5 min. dokumentit, 2+4 min. nukketestejä, 6 min. poistettuja, ylijäämäisiä ja pidennettyjä kohtauksia sekä kaksi traileria. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy