Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kämppikset

Head Over Heels 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sink­ku­lef­fa ker­too nuo­res­ta tai­de­res­tau­roi­jas­ta, jol­la on maail­man huo­noin kä­si­tys mie­histä.

Sink­ku­lef­fa ker­too nuo­res­ta tai­de­res­tau­roi­jas­ta (Mo­ni­ca Pot­ter), jol­la on maail­man huo­noin kä­si­tys mie­histä. Jät­timäi­nen tans­kan­do­gi kiin­nos­tuu tytöstä, mut­ta koi­ran kä­ve­lyttäjä (F­red­die Prin­ce, Jr) vie voi­ton. Yllättävän­kin haus­kaa, mut­ta niin en­nal­ta-ar­vat­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Super 35. Ekstroissa 11 min. dokumentti, traileri, faktaruutuja, biografiat, DVD ROM -peli ja näytönsäästäjä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy