Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Syötti

Bait 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Minä päivänä ta­han­sa sport­ti­lef­fas­sa odo­tuk­sia nos­tat­ta­nut Ja­mie Foxx yrittää il­mei­ses­ti kul­kea Ed­die Murp­hyn ja Will Smit­hin ko­lu­tuis­sa ja­lanjäl­jissä leu­kaa soit­ta­va­na toi­min­ta­san­ka­ri­na.

Minä päivänä ta­han­sa sport­ti­lef­fas­sa odo­tuk­sia nos­tat­ta­nut Ja­mie Foxx yrittää il­mei­ses­ti kul­kea Ed­die Murp­hyn ja Will Smit­hin ko­lu­tuis­sa ja­lanjäl­jissä leu­kaa soit­ta­va­na toi­min­ta­san­ka­ri­na. Toi­min­nan hän hal­lit­see­kin, mut­ta ko­miik­ka on yllättävän köm­pelöä en­ti­sel­le stand-up -koo­mi­kol­le. Ta­ri­nan kon­na on in­no­ton ko­pio John Mal­ko­vic­hin ai­kai­sem­mas­ta re­per­tuaa­ris­ta. Lef­fa­na simp­pe­li ku­jan­juok­su, jos­sa vauh­tia ja viih­dettä riittää seu­raa­van jäl­ji­telmän il­maan­tu­mi­seen as­ti. Pitkäl­ti toi­sin­toa Val­tion vi­hol­li­ses­ta, mut­ta vuok­raus­kel­poi­nen jännä­ri kui­ten­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskimääräistä hiotumpi kuosi, jonka viimeistelee Mark Mancinan (Pahat pojat) musikaalinen tykitys. Tumma ja terävä kuva toistaa hyvin niin suvantojen lepertelyt kuin muutamat räjähdyksetkin. Ekstrana Foxxin kommenttiraita, joten miehen ego ainakin voi hyvin, joskaan mitään sanottavaa hänellä ei tunnu olevan. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy