Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pusher

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.75*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ref­nin esi­koi­soh­jaus is­ki tans­ka­lai­sen toi­min­ta­fil­min mo­nen suo­ma­lai­sen­kin dig­ga­rin suo­sioon.

Ref­nin esi­koi­soh­jaus is­ki tans­ka­lai­sen toi­min­ta­fil­min mo­nen suo­ma­lai­sen­kin dig­ga­rin suo­sioon. Jenk­kei­hin ver­rat­tu­na valt­tei­na ovat poh­jois­mai­nen rea­lis­ti­suus ja ran­kan oma­peräi­nen il­mai­su. Kim Bod­nia säväyt­ti jo Nat­te­vag­te­nis­sa. Tällä ker­taa hän on tiuk­kaan paik­kaan ju­go­lii­gan kans­sa jou­tu­nut huu­mevä­littäjä.
Il­mai­suun so­pi­va ra­kei­nen ku­va. Laa­du­kas 5.1-ää­ni pitää säätää me­nus­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 27 min. do­ku­ment­ti, tv-mai­nos ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy