Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Replacement Killers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­dio­vi­suaa­lis­ta nau­tin­toa par­haim­mil­laan, jos ha­luaa kat­soa hong­kon­gi­lais­ta Hol­lywood-­rai­naa.

Au­dio­vi­suaa­lis­ta nau­tin­toa par­haim­mil­laan, jos ha­luaa kat­soa hong­kon­gi­lais­ta Hol­lywood-rai­naa. John Woon elo­ku­vak­si mai­nos­tet­tu, mies oli mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä. Pa­rem­pi kuin useim­mat Woon jen­keil­le oh­jaa­mat elo­ku­vat.
Ta­ri­nas­sa on tiet­ty epäus­kot­ta­via sen­ti­men­taa­li­sia sä­vyjä, mut­ta sehän kuu­luu gen­reen. Pa­him­mal­la­kin tap­pa­jal­la on tun­teet. Yk­si mies peit­toaa kaik­ki, mikä se­kin kuu­luu asiaan. Aa­sia­lai­sil­la on mil­jar­dien ih­mis­ten pai­ne, jo­ten in­di­vi­dua­lis­mi viedään ää­rettö­myyk­siin.
”HK:n Alain De­lon” Chow Yun-Fat on eh­dot­to­mas­ti yk­si suu­ris­ta toi­min­ta­roo­lien osaa­jis­ta kaut­ta ai­ko­jen. Ka­ris­maa riittää tui­mas­ti yli kult­tuu­ri­ra­jo­jen.

Kuva, ääni & ekstrat

Värikylläinen maailma toistuu suurenmoisesti. Super 35, oli 2.39:1 teatterissa. Varo, ettet ala kuunnella vahingossa Dolby Surroundina. 5.1 pitää säätää erikseen valikosta. Biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Antoine Fuqua
Pääosissa: Chow Yun-Fat
Tarina: Ken Sanzel
Kuvaus: Peter Lyons Collister
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy