Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Raya and the Last Dragon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital Plus 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418588939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­neyn al­ku­peräi­nen ta­ri­na so­tu­rip­rin­ses­sas­ta, jon­ka täy­tyy eheyttää rii­tai­sa val­ta­kun­ta ja pa­laut­taa elämän pa­loa sym­bo­loi­vat lo­hikäär­meet maail­man­kart­tal­le.

Dis­neyn al­ku­peräi­nen ta­ri­na so­tu­rip­rin­ses­sas­ta, jon­ka täy­tyy eheyttää rii­tai­sa val­ta­kun­ta ja pa­laut­taa elämän pa­loa sym­bo­loi­vat lo­hikäär­meet maail­man­kart­tal­le.
Vii­meistä piir­toa myö­ten lois­te­liaas­ti to­teu­tet­tu ani­maa­tioe­lo­ku­va mais­tuu hi­tu­sen se­lit­te­levältä ja tu­tun kaa­va­mai­sel­ta, mut­ta kui­ten­kin ehyeltä elo­ku­val­ta. Ta­ri­nan ope­tus yh­teis­työn ar­vos­ta on to­ki hyvä, ja eteenpäin pyr­kivä ta­ri­na muu­toin­kin kai­kel­le ilo­tu­li­tuk­sel­le pas­se­li hen­ga­ri, mut­ta ko­ko­nai­suus jää kui­ten­kin ta­sa­pak­suk­si. Tätä mieltä tun­tuu ole­van myös koh­dey­leisö, jo­ka viih­tyy ko­ko kes­ton pen­kissään, mut­ta ker­too kui­ten­kin pitävänsä muis­ta elo­ku­vis­ta enemmän.

Kuva

Komea, suorastaan pakahduttavan värikylläinen ja säihkyvä kuva pitää seikkailumielen yllä ja toiminnan tiukkana. Savu, sade ja jademaisesti sävytetyt värivalot luovat kauniin postimerkkimäisen miljöön, joka tuntuu taas näyttävän tietokoneanimaation nykytilan kyvyt.

Ääni

Hyvä suomenkielinen dubbaus ja tunnelmallinen musiikkiraita. Tehosteissa on sopivasti potkua monenikäiselle yleisölle.

Ekstrat

Ekstroissa mainio lyhytelokuva "Us Again", joka kertoo tanssin kautta että ikä on vain mielentila. Lisäksi mukana poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita. (IJ)
21/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy