Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lemmenlaiva

Houseboat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­peä ko­me­dia ker­too kol­men lap­sen yk­sin­huol­ta­jas­ta, jo­ka asuu per­hei­neen asun­to­lai­vas­sa.

Ke­peä ko­me­dia ker­too kol­men lap­sen yk­sin­huol­ta­jas­ta (Ca­ry Grant), jo­ka asuu per­hei­neen asun­to­lai­vas­sa. Uu­si ta­lou­den­hoi­ta­ja (Sop­hia Lo­ren) tuo vä­riä per­heen elämään. Hyvän tuu­len klas­sik­koe­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

VistaVision-kuva näyttää hyvältä, vaikkei aivan tarkimpia olekaan. Siisti monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy