Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

#Star Wars Trilogy# Star Wars Trilogia Bonusmateriaalit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110489EAN: na

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­limääräi­nen bo­nus­le­vy.

Y­limääräi­nen bo­nus­le­vy. Suo­ma­lai­set teks­ti­tyk­set. Pitkä 151 min. do­ku­ment­ti, ly­hyemmät 20+13 min. do­ku­men­tit, 9 min. tu­le­vas­ta Star Wars III –e­lo­ku­vas­ta, kaik­kien ai­ko­jen pa­ras ku­va­gal­le­ria (s­till-ku­vat sel­ventä­villä teks­teillä), jou­koit­tain trai­le­rei­ta, pe­lie­sit­te­lyjä ja –­de­mo­ja. Pal­jon uu­sia, haus­ko­ja anek­doot­te­ja ker­ro­taan muun muas­sa Darth Va­de­rin fyy­si­sen näyt­te­lijän Da­vid Prow­sen skot­tiak­sen­tis­ta, Kurt Rus­sel­lin koe-e­siin­ty­mi­sestä, ko­hu Woo­kien hou­sut­to­muu­des­ta, aja­tus käyttää kää­piöitä san­ka­rei­na ja en­nen kaik­kea se, että Jab­ba the Hu­tin esi­ku­va oli Ca­sab­lan­cas­ta tut­tu näyt­te­lijä Sid­ney Greenst­reet.

Tekijät

Ohjaaja: NA
Pääosissa: Mark Hamill Carrie Fisher Harrison Ford

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy