Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suudelma ennen kuolemaa

A Kiss Before Dying 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mei­den ja slii­pat­tu­jen psy­ko­paat­tien esiin­ty­mi­nen vii­me ai­koi­na skan­di­naa­vi­ses­sa jul­ki­suu­des­sa nos­ti mie­len­kiin­toa tätä tut­kiel­maa koh­taan.

Ko­mei­den ja slii­pat­tu­jen psy­ko­paat­tien esiin­ty­mi­nen vii­me ai­koi­na skan­di­naa­vi­ses­sa jul­ki­suu­des­sa (Pa­la­cen po­lii­si­mur­haa­ja) nos­ti mie­len­kiin­toa tätä tut­kiel­maa koh­taan. Ro­bert Wag­ner on las­kel­moi­va hur­mu­ri, jo­ka te­kee kaik­ken­sa saa­vut­taak­seen va­ral­li­suut­ta. Pe­rus­tuu Ira Le­vi­nin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Gerd Oswald
Pääosissa: Robert Wagner
Tarina: Lawrence Roman Ira Levin
Kuvaus: Lucien Ballard
Musiikki: Lionel Newman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy