Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

13. kerros

The Thirteenth Floor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­no­to­del­li­suus­ryppään vä­hi­ten ar­vos­tet­tu tuo­te on it­se asias­sa viehättävä, kos­ka tek­niik­ka ei pur­sui­le yli jo­ka pai­kas­ta.

Kei­no­to­del­li­suus­ryppään (Mat­rix, Exis­tenz, Dark Ci­ty) vä­hi­ten ar­vos­tet­tu tuo­te on it­se asias­sa viehättävä, kos­ka tek­niik­ka ei pur­sui­le yli jo­ka pai­kas­ta. Ko­vin­kaan mo­ni muu ei tun­tu­nut ole­van sa­maa mieltä.
Vuo­teen 1937 si­joi­tet­tu kei­noelämä on ku­vat­tu kau­niis­ti — hie­man haa­lein vä­rein. Gretc­hen Mol on viehättävä, Vin­cent D'O­nof­rio oli tähän ai­kaan ko­vim­pia näyt­te­lijöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy on teknisesti yhtä hyvä kuin R1. Erikoistehosteita kuvataan ennen ja jälkeen. Stillejä, musiikkivideo, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy