Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The East

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: DoxKuva:
Anamorfinen 2.35
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112706869

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Dox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si­tyi­sen tie­dus­te­lu­fir­man agent­ti so­lut­tau­tuu yri­tys­po­mo­jen kimp­puun is­kevään anar­kis­ti­ryhmään.

Yk­si­tyi­sen tie­dus­te­lu­fir­man agent­ti (B­rit Mar­ling) so­lut­tau­tuu yri­tys­po­mo­jen kimp­puun is­kevään anar­kis­ti­ryhmään. Oma ar­ki järk­kyy odo­te­tus­ti ja uu­det ka­ve­rit­kin al­ka­vat vä­hi­tel­len tun­tua oi­keil­ta ka­ve­reil­ta kun­nes mo­raa­li­set ky­sy­myk­set eivät enää avau­du­kaan yhtä hel­pos­ti kuin en­nen.
Kylmä­kis­koi­nen, mut­ta aja­tuk­sel­la toi­mi­va jännä­ri pu­noo hyvän aja­tus­lei­kin, mut­ta ei elo­ku­va­na ai­van is­ke täy­dellä te­hol­la. Lo­pun vim­mai­nen saar­na his­seillä on tästä mal­lie­si­merk­ki, ja osin syy on Brit Mar­lin­gin kol­kos­sa tul­kin­nas­sa. Sil­ti trip­pi on hyvä, ja ko­ko­nai­suus ylittää pai­koin lähtö­koh­tan­sa pe­rus­luo­kan vi­deo­viih­dyk­keenä. To­ny Scot­tin ja Rid­ley Scot­tin tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Yrmy, joskin lopulta kovin geneerinen musiikkiraita on osaksi Harry Gregson-Williamsin (mm. Tony Scotin ohjaamat jännärit "Enemy of the State", "Man on Fire" ja "Spy Game") käsialaa. Ekstroissa kolme lyhyttä koostetta elokuvan synnystä ja traileri. (IJ)
06/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy