Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Thank You for Smoking

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202969EAN: 5706147978275

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­pak­kaa tap­paa, mut­ta kun asian spin­naa oi­kein ei asias­sa ole mitään pa­haa.

Tu­pak­kaa tap­paa, mut­ta kun asian spin­naa oi­kein ei asias­sa ole mitään pa­haa. Ih­mi­set saa­vat näyttää coo­leil­ta, tehdä jo­ta­kin kä­sillään, laih­tua ehkä hie­man ja tu­pa­kan­vil­je­lijät­kin saa­vat it­sel­leen elan­non. Spin­nauk­sen kes­ki­pis­teessä on su­la­va­pu­hei­nen lob­ba­ri (Aa­ron Eck­hart), jol­le ei tuo­ta vai­keuk­sia veis­tellä ti­lan­tees­ta kuin ti­lan­tees­ta mie­lei­sensä lop­pu­tu­los.
Ja­son "I­va­nin poi­ka" Reit­man oh­jaa aja­tuk­sel­la kynäil­lyn elo­ku­van, jo­ka on yhtä haus­ka kuin aja­tuk­sia herättävä­kin. Tämä on mel­koi­nen suo­ri­tus ot­taen huo­mioon, että pe­rus­tee­maa tu­pak­ka­teol­li­suu­des­ta kuo­le­man­kaup­piai­na on kä­si­tel­ty jo mo­neen ker­taan. Mut­ta it­se asias­sa ky­se on­kin pal­jon laa­jem­mas­ta tee­mas­ta, to­tuu­den sie­kai­le­mat­to­mas­ta vään­te­le­mi­sestä.
Koh­taus, jos­sa tu­pak­ka­lob­ba­ri, al­ko­ho­li­lob­ba­ri ja ase­lob­ba­ri rii­te­levät siitä ke­nen tuo­te tap­paa eni­ten me­nee sa­maan her­kul­li­sen häi­riin­ty­nee­seen kas­tiin kuin Ame­ri­kan psy­kon koh­taus, jos­sa ju­pit kuo­laa­vat tois­ten­sa käyn­ti­kort­te­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja onnistunut hillitty ääniraita. Ekstroissa lyhyt making of (5 min.) ja traileri. (IJ)
24/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy