Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rajattu maa

Crossing Over 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 6420201179062EAN: 210684

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

On­pas an­net­tu ai­he osaa­viin kä­siin.

On­pas an­net­tu ai­he osaa­viin kä­siin. Tai osaa­viin vain omas­ta mie­lestään. Way­ne Kra­me­rin oh­jaus ku­vaa pa­rin oman­tun­ton­sa kans­sa kamp­pai­le­van ra­ja­po­lii­sin (um­pivä­sy­nyt Har­ri­son Ford ja jäh­meä mao­ri Cliff Cur­tis) tem­poi­lua green car­dia ta­voit­te­le­vien nuor­ten ja elämästään tais­te­le­vien et­nis­ten köy­hien kes­kellä.
T­raf­fi­cia ja Cras­hia hä­pei­lemättömäs­ti mat­ki­va draa­ma jää pe­rin­poh­jai­sen proo­pa­gan­dis­ti­sek­si elo­ku­vak­si. En us­ko, että ra­jal­la työtä te­ke­vistä yk­silöistä löy­tyy näin ja­lo­ja sie­lua ikinä. Ei vaik­ka Geor­ge Bush oli­si­kin vaih­tu­nut Ba­rack Oba­mak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
10/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy