Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Factory Girl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205688  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­dy War­ho­lin Fac­to­ry-yh­teisöstä sel­vi­si hen­gissä vain um­pi­lui­set, huu­mau­sai­neil­le vas­tus­tus­ky­kyi­set ja kyy­ni­set an­ti­ro­man­ti­kot.

An­dy War­ho­lin Fac­to­ry-yh­teisöstä sel­vi­si hen­gissä vain um­pi­lui­set, huu­mau­sai­neil­le vas­tus­tus­ky­kyi­set ja kyy­ni­set an­ti­ro­man­ti­kot. Edie Sed­gwick ei ol­lut mitään näistä, mut­ta hä­net kui­ten­kin ikuis­tet­tiin Bob Dy­la­nin Blowing in the Wind –­lau­luun ja tämän an­sios­ta hän elää ikui­ses­ti.
Guy Pear­ce te­kee hy­vin us­kot­ta­van Wart­ho­lin, ja pääo­san Sien­na Mil­ler on­nis­tuu myös hy­vin. Sil­ti tv-tuo­tan­non dra­ma­tur­gia laa­haa, eikä Dy­lan-koh­tauk­sis­ta­kaan toi­mi muut kuin na­pak­ka vie­rai­lu koe­ku­vauk­sis­sa. Myös Vel­vet Un­derg­roun­din ja Ni­con (Me­re­dith Ost­rom) esiin­ty­mi­set jättävät toi­vo­mi­sen va­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Aikalaismusiikki on valittu erinomaisesti. Eniten innstusta herättää Balloon Farmin ”Question of Temperature”, jota 1970-luvulla kierrättivät mm. Browsnville Station ja Lords of the New Church. Velvet Undergroundin esiintymistä ei osata hyödyntää juuri millään tavoin, mutta tämä voi johtua myös copyright-ongelmista. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy