Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meidän vastaeronneiden kesken

His Girl Friday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1940Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­peim­pia jour­na­lis­min maail­maan si­joit­tu­via elo­ku­via, ja vieläpä ac­tio­nia ja ko­me­diaa yh­distä­neen oh­jaa­jan var­hais­työ.

U­peim­pia jour­na­lis­min maail­maan si­joit­tu­via elo­ku­via, ja vieläpä ac­tio­nia ja ko­me­diaa yh­distä­neen oh­jaa­jan var­hais­työ.
Kuo­le­maan­tuo­mi­tun ympä­rillä pyö­ritään elin­voi­mai­sel­la ta­val­la, vaik­ka kat­so­ja ymmärtää­kin, kuin­ka kah­den la­vas­tuk­sen näy­telmän poh­jal­ta edetään.
O­li­sim­me­pa pys­ty­neet kat­so­maan näitä val­mis­tu­mi­sai­ka­naan. Ca­ry Grant on jo­pa pää­toi­mit­ta­jak­si ai­ka ket­ku.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisesti restauroitu mustavalkokuva, ainoastaan rullalipastossa on hieman aliasing-efektiä. Tukeva mono. Ekstrat sisältävät 15 min. neliosaisen dokumenttisikermän, kommenttiraidan, filmografiat, kuvagallerian ja trailerin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy