Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Crime

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206942EAN: 6416548485713

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on jär­kyttävä ta­ri­na, jon­ka te­ho pe­rus­tuu pe­rin­poh­jai­siin ar­ki­suu­teen.

Tämä on jär­kyttävä ta­ri­na, jon­ka te­ho pe­rus­tuu pe­rin­poh­jai­siin ar­ki­suu­teen. Nyt ei tar­vi­ta ve­ren­len­toa tai mas­sa­mur­hia, vaan tar­koi­tus on sa­tut­taa in­hi­mil­li­syy­den pe­russäi­keitä, joi­ta ei tar­vit­se juu­ri vi­ri­tellä tur­val­li­sis­sa yh­din­per­heissä. Tästä kä­sit­teestä ei tu­lee omaa ir­vi­ku­vaan­sa, kun kat­soo elo­ku­van.
Ta­pah­tu­mat pe­rus­tu­vat to­del­li­suu­teen. Sir­kus­per­he jättää kak­si tytärtään 1960-lu­vul­la muu­ta­mak­si vuo­dek­si kas­vat­ti­per­hee­seen tietämättä, että kuu­den lap­sen yk­sin­huol­ta­jaäi­ti kär­sii järk­kyvästä mie­len­ter­vey­destä. Ta­pauk­ses­ta kir­joit­ti ai­koi­naan jo­pa Ti­me-leh­ti, eikä lie­ne ih­me. Tämä on sa­mal­la pe­rin rank­ka ku­vaus lap­sil­le omi­nai­ses­ta jul­muu­des­ta ja sa­dis­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kohisee ja rakeutuu, mutta se lienee tarkoituksellista dokumentinomaisuutta. Kamerapanoroinneissa näkyy jonkin verran aliasinh-väreilyä horisontaalisissa pinnoissa. Ääniraidta keskittyvät dialogiin, eikä tilatunnelmaa juurikaanluoda. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy