Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Presumed Innocent

Kunnes toisin todistetaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­cott Tu­rown ro­maa­ni oli ko­va jut­tu 1980-­lu­vul­la.

Scott Tu­rown ro­maa­ni oli ko­va jut­tu 1980-lu­vul­la. La­ki­mies te­kai­si me­nes­tys­ro­maa­nin, jo­ka sai eri­no­mai­sen kri­tii­kin leh­dissä, myös meillä Hel­sin­gin Sa­no­mis­sa. Fil­ma­ti­soin­ti on­nis­tui myös hy­vin. Oi­keus­sa­lid­raa­mat ovat yleensä tyl­siä, tämä te­kee poik­keuk­sen. Sil­muk­ka ki­ris­tyy työ­to­ve­rin­sa mur­has­ta epäil­lyn Har­ri­son For­din kau­las­sa pik­ku hil­jaa. Lo­pus­sa on hyvä vääntö.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy