Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Osmosis Jones

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­nen yllä­tys­ko­me­dia, sillä hep­poi­sen en­si­vai­ku­tel­man ta­kaa pal­jas­tuu viit­se­liäs ja hiot­tu ani­maa­tio­ko­me­dia, jo­ka löytä­nee ystä­viä niin las­ten kuin ai­kuis­ten­kin pa­ris­ta.

Täy­del­li­nen yllä­tys­ko­me­dia, sillä hep­poi­sen en­si­vai­ku­tel­man ta­kaa pal­jas­tuu viit­se­liäs ja hiot­tu ani­maa­tio­ko­me­dia, jo­ka löytä­nee ystä­viä niin las­ten kuin ai­kuis­ten­kin pa­ris­ta. Bill Mur­ray syö ar­ve­lut­ta­van ka­nan­mu­nan ja eli­mistön suo­je­lu­jou­kot piir­re­tyn Ch­ris Roc­kin joh­dol­la käyvät tais­toon pa­ho­ja tun­kei­li­joi­ta vas­taan. Mui­na ää­ninä mm. Lau­ren­ce Fish­bur­ne, Da­vid Hy­de-Pier­ce, Bran­dy ja Wil­liam Shat­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Sekä kuva että ääni hyödyntävät tekniikan mahdollisuuksia mallikelpoisesti kehon sisäistä maailmaa luodatessaan. Kuvatuissa osioissa esiintyy muutaman kerran reunavärinää, mutta muutoin elokuva on kauttaaltaan erittäin laadukas. Animaatio on vauhdikasta ja tyylikkään hiottua. Äänipuolella musiikin ja tehosteiden luoma vaikutelma on niin ikään ensiluokkainen - etenkin tilatuntu on poikkeuksellisen vakuuttava. Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, pari dokkaria, poistettuja kohtauksia, traileri ja easter egg. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy