Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Beverly Hills kyttä

Beverly Hills Cop 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018029538

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va­his­to­riaan läh­temättömäs­ti is­kos­tu­nut je­pa­ri­ko­me­dia det­roi­ti­lai­ses­ta po­lii­sis­ta, jo­ka päättää to­dis­taa, että suun soit­ta­mi­sen ohel­la voi val­lan hy­vin rat­koa ri­kok­sia ja vieläpä vähän kep­pos­tel­la­kin.

E­lo­ku­va­his­to­riaan läh­temättömäs­ti is­kos­tu­nut je­pa­ri­ko­me­dia det­roi­ti­lai­ses­ta po­lii­sis­ta (Ed­die Murp­hy), jo­ka päättää to­dis­taa, että suun soit­ta­mi­sen ohel­la voi val­lan hy­vin rat­koa ri­kok­sia ja vieläpä vähän kep­pos­tel­la­kin.
Ed­die Murp­hyn ta­va­ra­mer­kik­si nous­sut elo­ku­va on yhä vet­reäs­ti sol­ju­va dek­ka­ri­ta­ri­na, jo­ka hy­ker­ryttää ja nau­rat­taa il­man, että an­ti tun­tuu missään vai­hees­sa vä­kinäi­seltä väännöltä tai tur­hal­ta tyhjäkäyn­niltä. Na­pak­ka, haus­ka ja viih­dyttävä on sit­tem­min lä­hes ka­don­nut tai­teen­la­ji.

Kuva

Komeasti puunattu kuva on vakaa, väritoistoltaan luonnollinen ja läpeensä erotteleva alkuperäisen filmin rajoissa. Jälki on kokonaisuudessaan moitteettoman vakaata, kauniin filmimäistä ja perin ajattomasti ikääntynyttä. Detroitiin leikisti sijoittuvat alkukuvat taka-ajoineen jäävät ehkä suhteessa muuhun elokuvaan hivenen rosoisemmiksi, mutta tähän ei kiinnitä huomiota.

Ääni

Puhdas ja popittava ääniraita hirnuu, räiskii ja tykittää legendaarista musiikkiraitaansa antaumuksella. Myös dialogi pomppaa nätisti nykypäivään ottaen tonttinsa luonnollisesti. Ääniraita on aiemmin blu-rayn tapaan 5.1-lkanavainen DTS-HD Master Audio.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
05/04/2024

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy