Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Secret Life of Walter Mitty

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112709785

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­fe Ma­ga­zi­nes­sa ne­ga­tii­vi­vas­taa­va­na työs­ken­te­levä Wal­ter Mit­ty on elä­nyt ko­ko elemänsä ar­jen var­jois­sa unel­moi­den suu­ris­ta san­ka­ri­teois­ta.

Li­fe Ma­ga­zi­nes­sa ne­ga­tii­vi­vas­taa­va­na työs­ken­te­levä Wal­ter Mit­ty (Ben Stil­ler) on elä­nyt ko­ko elemänsä ar­jen var­jois­sa unel­moi­den suu­ris­ta san­ka­ri­teois­ta. Nyt leh­den jou­tues­sa va­sa­ran al­le vetää yh­den puut­tu­van va­lo­ku­van jah­ti hä­net hur­jal­le seik­kai­lul­le et­simään elämän tar­koi­tus­ta. Ta­pah­tu­mat vievät päiväu­nis­ta rep­pu­mat­kal­le Grön­lan­tiin, Is­lan­tiin ja Afg­ha­nis­ta­niin ko­mei­den mai­se­ma­ku­vien ja haus­ko­jen sat­tu­mus­ten saat­te­le­ma­na. Elämää tal­len­ta­neen ne­ga­tii­viin et­sinnästä löy­tyy ru­nol­li­ses­ti ote uu­teen elämään, ja lo­pul­ta myös hil­jai­nen ylis­tys­lau­lu ta­val­li­sel­le elämäl­le.
For­rest Gum­pin ja Buc­ket Lis­tin ris­tey­tyk­seltä mais­tu­va ee­pos on skoo­pil­taan kun­nian­hi­moi­nen ja ta­ri­nal­taan haus­ka, kai­ho­mie­li­sen elämän­myön­tei­nen ta­ri­na, mut­ta an­ti tun­tuu sil­ti hie­man pa­ko­tel­tul­ta. Juh­la­va mu­siik­ki­rai­ta ja ku­vauk­sel­li­set miljööt tar­joa­vat hie­non näyttämön hy­vin yk­si­tyi­sel­le kas­vu­ta­ri­nal­le, ja lop­pu­tu­los on kos­ket­ta­va, mut­ta sil­ti ai­na kä­den­mi­tan ver­ran etäi­nen.
Hu­vit­ta­va­na yk­si­tyis­koh­ta­na täy­tyy mai­ni­ta elo­ku­van run­sas tuo­te­si­joit­te­lu pi­ka­ruo­ka­paik­ko­jen muo­dos­sa, ikään kuin piz­za, bur­ge­ri tai ka­ne­li­pul­la oli­si riittävä app­rok­si­maa­tio suu­ris­ta elä­myk­sistä. Eipä sil­ti, Cin­na­bon on kyllä ko­kei­le­mi­sen ar­voi­nen eri­koi­suus.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. New Yorkista Grönlannin ja Islannin kautta Afghanistaniin ja takaisin vaeltava kuva on komea. Visuaalien kanssa hyvin yhteen pelaava musiikkiraita on sopiva sekoitus suurieleisyyttä ja arkisuutta. Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, sarja lyhyitä koosteita elokuvan synnystä, kuvagalleria ja musiikkivideo. Ekstrojen anti on hyvä, mutta esitysmuoto pihiä valikkorakennetta myöten turhan silputtu. (IJ)
21/04/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy