Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Risen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162368175

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jee­suk­sen ta­ri­naan uu­den näkö­kul­man ot­ta­va raa­ma­tul­li­nen ker­to­mus luo­taa ta­pah­tu­mia ris­tiin­nau­lit­se­mi­sen jäl­keen roo­ma­lai­sen so­ti­laan näkö­kul­mas­ta.

Jee­suk­sen ta­ri­naan uu­den näkö­kul­man ot­ta­va raa­ma­tul­li­nen ker­to­mus luo­taa ta­pah­tu­mia ris­tiin­nau­lit­se­mi­sen jäl­keen roo­ma­lai­sen so­ti­laan (Jo­seph Fien­nes) näkö­kul­mas­ta. Val­ta, juo­nit­te­lu, oman edun kylmä ta­voit­te­lu ja ajan useat us­kon­not luo­vat näyttämön, jol­la ylös­nou­se­muk­sen jäl­kei­nen dek­ka­ri avau­tuu. Ikään kuin mur­ha­mys­tee­rinä al­ka­va elo­ku­va kyp­syy rau­hal­li­ses­ti koh­ti us­kon­nol­lis­ta rat­kai­sua.
Tuu­mi­va ja etäi­nen elo­ku­va ku­vit­taa ta­pah­tu­man­sa an­siok­kaas­ti ja välttää yli­lyön­tejä sekä liioi­tel­tu­ja vä­ki­mas­so­ja ker­ron­nas­saan. Ky­seessä on har­ki­ten koot­tu aja­tus­leik­ki, jo­ka ei hai­rah­du tur­han kauas raa­ma­tun teks­teistä tai sor­ru kar­keakä­ti­seen dra­ma­ti­soin­tiin mitä pik­ku­bud­je­tin us­kon­nol­li­sil­ta draa­moil­ta on to­tut­tu nä­kemään. Jo­seph Fien­nes te­kee niin ikään us­kot­ta­van va­nut­tu­neen suo­ri­tuk­sen pääo­sas­sa.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni. Tarinan puitteet ovat uskottavasti kohdillaan ja tomuinen kuva miellyttävän jäsentynyt ja väritoistoltaan periodihengessä luonnollinen. Kunnianhimoinen ääniraita nousee musiikkiaan myöten keskimääräisen videoviihdykkeen yläpuolelle.

Ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita (Patrick ja Paul Aiello), poistettuja kohtauksia, making of (11 min.) ja kolme koostetta. (IJ)
11/01/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy