Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valomerkin jälkeen

One Night at McCool's 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kai­kin puo­lin tyhjänpäiväi­nen ko­me­dia, jo­ka pe­rus­taa ko­ko dra­ma­tur­gian­sa Liv Ty­le­rin sek­sikkää­seen ole­muk­seen.

Kai­kin puo­lin tyhjänpäiväi­nen ko­me­dia, jo­ka pe­rus­taa ko­ko dra­ma­tur­gian­sa Liv Ty­le­rin sek­sikkää­seen ole­muk­seen. Elo­ku­van mie­het hul­laan­tu­vat, mut­ta tus­kin ko­vin mo­ni kat­so­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri, mainosdokumentti, neljä pikkudokumenttia, neljä poistettua kohtausta, vaihtoehtoloppu, epäonnistuneita otoksia, kaksi musiikkivideota ja kuvauspaikkojen esittelyä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy