Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Halls of Montezuma

Okinawa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 33780EAN: 7391772394453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­ri­jal­kavä­ki jou­tuu lu­jil­le Oki­nawal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

Me­ri­jal­kavä­ki jou­tuu lu­jil­le Oki­nawal­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na. Ja­pa­ni­lais­ten ra­ket­ti­tu­ki­koh­ta han­ka­loit­taa mai­hin­nou­sua. Van­ho­jen jer­mu­jen jouk­ko uh­kaa kor­vaan­tua täy­den­nys­mie­hiltä tehtävän ede­tessä.
Mie­le­kiin­toi­sin­ta on ai­kajän­ne, sillä oh­jaa­ja kun­nos­tau­tui Os­ca­rin ar­voi­sek­si jo Län­sin­rin­ta­mal­ta ei mitään uut­ta –­fil­ma­ti­soin­nil­laan 1930. Ko­va kaar­ti­kin on pai­kal­laan: Ric­hard Wid­mark, Jack Pa­lan­ce, Karl Mal­den, Ro­bert Wag­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Haalistuneet Technicolor-värit. Kuva näyttää muuten hyvältä. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy