Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyvästi kaunokaiseni

Murder My Sweet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1944Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (PanVision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si­ker­ta-e­lo­ku­vaa ja pa­ras­ta Ray­mond Chand­le­ria.

Vuo­si­ker­ta-e­lo­ku­vaa ja pa­ras­ta Ray­mond Chand­le­ria. Phi­lip Mar­lowe (Dick Powell) et­sii Hir­vi-Mal­loyn tyttöystävää Vel­maa ja va­ras­tet­tua kau­la­ko­rua.
Pe­rus­tuu Chand­le­rin ro­maa­niin Fa­rewell My Lo­ve­ly. Ro­bert Mitc­hum te­ki sa­man roo­lin vuo­den 1975 brit­ti­tuo­tan­nos­sa. RKO-sar­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen ja rakeinen mustavalkokuva. Tietokoneväritetty versio ei ole sen rapoisempi. Mutta tämäkin levy kelpaa paremman puutteessa - televisiossa taso ei ole kummoisempi. Raaka monoraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Edward Dmytryk
Pääosissa: Dick Powell
Tarina: John Paxton Raymond Chandler
Kuvaus: Harry J. Wild
Musiikki: Roy Webb

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy