Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hollywoodland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204246EAN: 871741810592

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van kul­ta-a­jan Hol­lywood oli ta­ri­noi­ta tul­vil­laan.

E­lo­ku­van kul­ta-a­jan Hol­lywood oli ta­ri­noi­ta tul­vil­laan. Oh­jaa­ja Al­len Coul­ter ja kä­si­kir­joit­ta­ja Paul Bern­baum dra­ma­ti­soi­vat rat­kai­se­ma­ton­ta mys­tee­riä. Te­kikö te­le­vi­sion Teräs­mies Geor­ge Ree­ves it­se­mur­han vai ta­pet­tiin­ko hä­net? Nuk­ka­vie­ru dek­ka­ri (Ad­rein Bro­dy) al­kaa tut­kia ta­paus­ta. Toi­min­taan lei­ka­taan ta­kau­mia, jois­sa Ree­ves (ih­meen hyvä Ben Aff­leck) jou­tuu mo­gu­lin vai­mon syöt­tilääk­si. Elo­ku­va ei ai­van pys­ty luo­maan tar­vit­ta­vaa ele­gans­sia, ja mo­net rat­kai­suis­ta ovat pe­rin kli­sei­siä. Suo­men­ta­ja on te­ko­pyhä tai fe­mi­nis­ti. Suo­men­nos kuu­luu ”O­saa­ko hän tehdä temp­pu­ja”, kun al­ku­peräi­sen mu­kaan ”O­saa­ko hän tehdä ren­kai­ta pil­lul­laan”.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 7+7+8 min. dokumentit ja 5 min. poistettuja kohtauksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Allen Coulter
Pääosissa: Adrein Brody Ben Affleck
Tarina: Paul Bernbaum
Kuvaus: Jonathan Freeman
Musiikki: Marcelo Zarvos

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy