Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Once Upon a Time in Hollywood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007130

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Quen­tin Ta­ran­ti­non rak­kaus­kir­je Hol­lywoo­dil­le on omin­ta­kei­nen otan­ta vuo­den 1969 elo­ku­va­kylästä, missä fak­ta ja fik­tio avau­tu­vat sa­tu­mai­ses­ti.

Quen­tin Ta­ran­ti­non rak­kaus­kir­je Hol­lywoo­dil­le on omin­ta­kei­nen otan­ta vuo­den 1969 elo­ku­va­kylästä, missä fak­ta ja fik­tio avau­tu­vat sa­tu­mai­ses­ti. Kes­kiössä on has been -puo­lel­le vä­hi­tel­len kään­tyvä länkkä­ris­ta­ra (Leo­nar­do Di­Cap­rio) ja tämän sii­pi­mie­hek­si aset­tu­nut jo­viaa­li stunt-mies (B­rad Pitt). Mies­ten elämä rul­laa us­kot­ta­van mer­ki­tyk­settö­miä uria päivästä toi­seen kun­nes eräänä il­ta­na his­to­rian kir­jat me­nevät uu­sik­si elo­ku­van ot­taes­sa muu­sak­seen Sha­ron Ta­ten (Mar­got Rob­bie) koh­ta­lon.
E­ri­koi­nen elo­ku­va viih­dyttää kah­del­la pos­ket­to­man poi­ka­mai­sel­la pääo­sal­laan, eikä pelkää vään­nellä to­si­ta­ri­nas­ta it­sel­leen hyvän­tuu­lis­ta päätös­fars­sia. On vai­kea ku­vi­tel­la ke­nellä muul­la Hol­lywoo­din A-lis­ta­lai­sel­la oli­si pok­kaa yrittää sa­maa kuin Ta­ran­ti­no tässä. Elämän vir­taan heittäy­tyvä ko­ko­nai­suus ih­me­tyttää, mut­ta ve­toaa kai­kel­la vei­ja­ri­mai­sel­la asen­teel­laan, haus­koil­la näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­laan ja ko­meal­la pe­rio­di­pin­nal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva näyttää periodin värikkäästi ja elinvoimaisesti. Ääniraita keskittyy läsnäoloon, mutta onnistuu tässä mainiosti. Ekstroissa ohjaajan alustus elokuvalle, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita periodista ja elokuvan synnystä. (IJ)
28/09/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy