Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chicago

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van al­ku­peräi­nen idea.

Ei ai­van al­ku­peräi­nen idea. Jo 1970-lu­vul­la brit­tien Pen­nies From Hea­ven ja muu­ta­ma vuo­si­kym­men myö­hem­min Mou­lin Rou­ge se­koit­ti­vat me­ta­ta­sol­la mu­siik­ki­nu­me­roi­ta draa­mal­lis­ten koh­taus­ten vä­liin. Myös Chi­ca­go te­kee me­huk­kaan haus­kas­ti sa­mois­ta ai­nek­sis­ta sa­tii­ria. Mut­ta mistä? Jo­ka ta­pauk­ses­sa naisnäkö­kul­ma on poik­keuk­sel­li­sen vah­va. Mu­si­kaa­li voi jäl­leen hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Kaksi upeaa, elävää ja tilan tunnelmat tavoittavaa ääniraitaa. Monikanavaraidat pitää säätää etukäteen menusta, muuten päälle tulee DD2.0. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 27 min. dokumentti, 26 min. harjoitusfilmiä, 19 min. haastatteluja, 7 min. tv-mainoksia, 4 min. poistettu musiikkikohtaus, webbilinkit ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy