Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Panic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­ri­can Beau­tyn rin­nak­kais­teos kä­sit­te­lee kes­ki-ikäis­ty­mi­sen ja van­hem­pien­sa alis­ta­mien las­ten tee­mo­ja.

Ame­ri­can Beau­tyn rin­nak­kais­teos kä­sit­te­lee kes­ki-ikäis­ty­mi­sen ja van­hem­pien­sa alis­ta­mien las­ten tee­mo­ja. Osuu maa­liin­sa eri­no­mai­ses­ti. Hy­vin haus­ka, mut­ta hy­vin mus­tal­la ta­val­la. Ikänsä on­net­to­mia mie­hiä näy­tel­lyt Wil­liam H. Ma­cy te­kee taas pe­rus­roo­lin­sa. Do­nald Sut­her­land on il­met­ty psy­ko­paat­ti isän roo­lis­saan.
Laa­du­kas ku­va, jo­ta eivät vai­vaa alia­sing- tai ed­ge en­han­ce­ment -oi­rei­lut. Tek­ni­ses­ti täy­del­li­nen, vaik­kei ko­vin näyttävä ole­kaan. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat, kom­ment­ti­rai­ta ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy