Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

My Big Fat Greek Wedding 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 733018028975

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­reik­ka­lai­sen nai­ma­kau­pan kol­mas osa on hyvän­tuu­li­nen, mut­ta ko­vin tyhjänpäiväi­nen läm­mi­telmä al­ku­peräi­sestä il­miöstä.

K­reik­ka­lai­sen nai­ma­kau­pan kol­mas osa on hyvän­tuu­li­nen, mut­ta ko­vin tyhjänpäiväi­nen läm­mi­telmä al­ku­peräi­sestä il­miöstä. Nyt let­ka mat­kaa su­ku­pol­ven­vaih­dok­sen mer­keissä Atee­nan lie­peil­le. Ko­ko­nai­suus mais­tuu Mam­ma Mia! -e­lo­ku­van ko­piol­ta, vaik­ka nyt ei isuk­ke­ja et­sitäkään — kuin ehkä tu­le­via sel­lai­sia.
Mai­se­mat ovat ko­mei­ta ja miljöö kaik­ki­nen­sa il­meikäs, mut­ta muu­toin ke­hut ovat vä­hissä. Ruo­ka­kin nä­kyy tässä yllättävän vähän jos lain­kaan — ky­seessä lie­nee tuo­tan­non hel­pot­ta­mi­nen, mut­ta sa­mal­la mis­sat­tu mah­dol­li­suus tuo­da eloa ku­vas­toon.

Kuva

Nätti kuva vaikuttaa alkukuvissaan turhan kellertävältä, mutta pääsee vauhtiin maan vaihtuessa virallisesti Kreikkaan. Kauttaaltaan hivenen puuteroitu jälki on vakaata, erottelevaa ja värikylläistä. Maisemakuvat ovat komeita ja miljöö rikas.

Ääni

Turvallisen tasapaksu ääniraita jää dialogiaan myöten kapea-alaiseksi. Äänitaso on miksattu matalalle.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
22/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy