Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Puss in Boots - 3D

Saapasjalkakissa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332505003778

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sh­rek-e­lo­ku­vien si­vuo­sas­sa useaan ot­tee­seen pii­pah­ta­nut Saa­pas­jal­ka­kis­sa pää­see oman elo­ku­van­sa san­ka­rik­si hah­mon syn­ty­ta­ri­naa va­lot­ta­vas­sa it­senäi­sessä epi­so­dis­sa.

Sh­rek-e­lo­ku­vien si­vuo­sas­sa useaan ot­tee­seen pii­pah­ta­nut Saa­pas­jal­ka­kis­sa pää­see oman elo­ku­van­sa san­ka­rik­si hah­mon syn­ty­ta­ri­naa va­lot­ta­vas­sa it­senäi­sessä epi­so­dis­sa. Tap­pa­van söpö­jen sil­mien ta­kaa kuo­riu­tuu tässä or­po­na kas­va­nut po­jan kolt­tiai­nen, jo­ka on pien­ten nuo­ruu­den hai­rah­dus­ten jäl­keen pää­ty­nyt enimmäk­seen kai­dal­le tiel­le. Ta­ri­na ot­taa vai­kut­tei­ta van­has­ta Jaak­ko ja pa­vun­var­si -sa­dus­ta, jo­ka toi­mii tässä pas­se­li­na ke­hyk­senä ve­ri­vel­jeyttä, tans­sis­ka­bo­ja ja zor­ro­mais­ta remp­pui­lua pur­sua­val­le seik­kai­lul­le. Huu­mo­ri toi­mii ja ta­ri­na kul­kee, mut­ta mu­kaan mah­tuu myös uni­sem­pia jak­so­ja.

Kuva & ääni

Näyttävän tummasävyinen, lämpimän värikylläinen ja tyylikkään ilmeikäs animaatio ottaa tilansa ilmavasti haltuun. 3D-kuvan tilavaikutelma on luonteva, mielikuvituksekas ja teknisestikin vakuuttava tapaus. Jaakko ja pavunvarsi -sadusta lainatut osiot tarjoavat 3D-kuvan komeimmat näytönpaikat, ja niin räjähdysmäinen pavunvarren kasvu kuin tarunhohtoinen jättiläisen linnakin piirtyvät tilaan näyttävästi. Elävä musiikkiraita.

Ekstrat

Kahden levyn boksi sisältää sekä 2D- että 3D-versiot elokuvasta. 3D-version ekstroissa elokuvan tapahtumien perään sijoittuva 3D-lyhytelokuva (13 min.). Omalta levyltään löytyvällä 2D-versiolla tämän lisäksi kuva-kuvassaraita, triviaraita, kaksi peliä, making of (9 min.), poistettuja kohtauksia tuottajan alustuksin (7 min.) ja koosteet päähahmosta (12 min.), tanssikisan koreografiasta (5 min.) ja kleptomaniaan taipuvasta oikeasta kissasta (4 min.). Sokerina pohjalla DreamWorksin animaationäyteikkuna. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy