Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Niin se käy

And So It Goes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706130574378

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mic­hael Doug­las te­kee jack­nic­hol­so­nit ja heittäy­tyy van­han äk­syn mie­hen roo­liin.

Mic­hael Doug­las te­kee jack­nic­hol­so­nit ja heittäy­tyy van­han äk­syn mie­hen roo­liin. Ko­ko muul­le maail­mal­le vi­hai­nen mies avau­tuu vä­hi­tel­len uu­del­leen elämäl­le po­jan­tyttä­ren ti­pah­taes­sa ovel­le täy­tenä yllä­tyk­senä. Rau­hal­li­ses­ti hen­gittävä draa­ma lip­lat­taa ki­vas­ti eteenpäin, mut­ta mais­tuu ten­hoa­van draa­man si­jaan kaut­taal­taan ma­ti­nee-näytök­seltä. Pas­se­lia viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, vakaa ja visuaalisesti vielä viriiliksi miellettävissä oleva kuva. Ääniraita maistuu Diane Keatonin näpsäköitä lauluosuuksia myöten, mutta ei juuri nostata sykettä. Suppeissa ekstroissa kolme sekalaista koostetta (yht. 7 min.). (IJ)
30/01/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy