Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blue Beetle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018028555

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sa­kan per­he­kes­kei­nen ja re­hel­li­sen kes­ken­kas­vui­nen su­per­san­ka­ri-­seik­kai­lu po­jas­ta, jos­ta tu­lee ska­ra­bin voi­mal­la san­ka­ri myös ul­koi­ses­ti.

Lup­sa­kan per­he­kes­kei­nen ja re­hel­li­sen kes­ken­kas­vui­nen su­per­san­ka­ri-seik­kai­lu po­jas­ta, jos­ta tu­lee ska­ra­bin voi­mal­la san­ka­ri myös ul­koi­ses­ti. En­nal­ta-ar­vat­ta­va, mut­ta mu­ka­van aja­tuk­sel­la vääntävä ja kau­niin maanlä­hei­nen seik­kai­lu erot­tuu eduk­seen la­jin­sa pir­telö­lin­gois­ta.
Tässä ei ehkä ole mon­taa­kaan omaa aja­tus­ta, mut­ta pas­tis­si toi­mii viih­dyttäväs­ti. Elo­ku­va ot­taa pal­jon vai­kut­tei­ta la­ti­na­lais­kult­tuu­ris­ta mikä on­kin lo­pul­ta tämän mie­leen­pai­nu­vin me­riit­ti — ka­pi­nal­li­sen isoäi­din ohel­la.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu DC:n sar­ja­ku­va­hah­moon.

Kuva

Upea kuva löytää hauskan välietapin puhtaan realismin ja sarjakuvamaisen purukumin väliltä. Futuristiset miljööt näyttävät jokseenkin lelumaisilta, mutta tämä sopii elokuvan luonteeseen. Samalla väritoisto on huoliteltua ja toisto asiallisen erottelevaa.

Ääni

Turvallisen keskimääräinen ääniraita pitää dialogin luontevana ja miljöön kiinnostavana. Tilaan levittäytyvä äänimaisema ei kilpaile rahakkaampien serkkujensa kanssa, mutta luo mukavan selkeän ja puhtaan maailman.

Ekstrat

Ekstroissa sarja koosteita (yht. 64 min.). (IJ)
15/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy