Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Syytettynä murhasta

Deceiver 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri pros­ti­tuoi­tu löy­detään raa'as­ti mur­hat­tu­na ja kak­si et­sivää kuu­lus­te­lee pääepäil­tyä, jo­ka tun­tuu lei­kit­te­levän heidän kans­saan.

Nuo­ri pros­ti­tuoi­tu löy­detään raa'as­ti mur­hat­tu­na ja kak­si et­sivää kuu­lus­te­lee pääepäil­tyä, jo­ka tun­tuu lei­kit­te­levän heidän kans­saan. Odot­ta­mat­to­man te­ho­kas ja klas­si­sen tyy­likäs ri­kost­ril­le­ri, jo­ka tem­pai­see mu­kaan­sa ja jää pyö­rimään mie­leen vielä lop­pu­teks­tien jäl­keen­kin. Ete­nee lä­hes täy­sin dia­lo­gin va­ras­sa, mut­ta tai­dok­kai­den näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten an­sios­ta ei edes tun­ne kä­si­tettä su­van­to­vai­he.

Kuva, ääni & ekstrat

Keltaruskein sävyin väritetty kuva on harmillisesti pehmeä, minkä vuoksi kokonaisvaikutelma on hieman likainen. Toiston laatu on harmi, sillä kuvaus on harvinaisen eleganttia aina sommitelmia ja leikkausta myöten. Ääniraita on hillitty, mutta osuu tunnelmaan nuotilleen oikein. Aka. Liar, Deceiver. Traileri ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy