Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murhaaja ei valehtele yksinään

Mördaren ljuger inte ensam 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044366556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ria Lan­gin­sa 1960- ja 1970-­lu­vul­la ah­mi­neet in­nos­tui­vat, kun sai­vat tietää ruot­sa­lais­ten teettä­neen kuu­den tv-e­lo­ku­van sar­jan dek­ka­ris­tin klas­si­sis­ta ro­maa­neis­ta.

Ma­ria Lan­gin­sa 1960- ja 1970-lu­vul­la ah­mi­neet in­nos­tui­vat, kun sai­vat tietää ruot­sa­lais­ten teettä­neen kuu­den tv-e­lo­ku­van sar­jan dek­ka­ris­tin klas­si­sis­ta ro­maa­neis­ta. Lan­gia on elok­vat­tu ih­meen vähän.
Tyr­mis­tys on kui­ten­kin suu­ri, kun sel­viää, että Ola Ra­pa­ce on kaik­kea muu­ta kuin hil­lit­ty et­sivä Ch­ris­ter Wijk. Ei kai hän ol­lut alun pe­rin mikään kol­man­nen luo­kan play­boy. Tu­va No­vot­nyn Puck on puo­les­taan oi­kein osu­va suo­ri­tus. Myös hä­nen tu­le­vaa ai­sa­pa­riaan Ejeä näyt­te­levä Li­nus Wahlg­ren on­nis­tuu.
Ta­ri­na on sinänsä haus­ka mu­kael­ma Agat­ha Ch­ris­tien Kym­me­nen pientä nee­ke­ri­poi­kaa –­dek­ka­ris­ta, mut­ta to­teu­tus tun­tuu ai­ka se­ka­val­ta. Kaik­kein suu­rin er­he on se, et­tei vaa­dit­ta­vaa tun­nel­maa saa­da ai­kaan. Ajan­ku­vaa yri­tetään epä­toi­voi­ses­ti luo­da jat­ku­val­la tu­pa­koin­nil­la ja kon­ja­kin­kis­kon­nal­la.
O­do­tan kui­ten­kin haa­leal­la in­nol­la seu­raa­via jak­so­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
16/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy