Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

American Pastoral

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018008151

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ewan McG­re­go­rin esi­koi­soh­jaus ker­too ki­peän ta­ri­nan maail­man­so­tien jäl­kei­sestä Ame­ri­kas­ta, jos­sa ka­pi­nal­li­nen tytär suis­taa mal­li­per­heen kaaok­seen.

Ewan McG­re­go­rin esi­koi­soh­jaus ker­too ki­peän ta­ri­nan maail­man­so­tien jäl­kei­sestä Ame­ri­kas­ta, jos­sa ka­pi­nal­li­nen tytär suis­taa mal­li­per­heen kaaok­seen. Isä (Ewan McG­re­gor) ja äi­ti (Jen­ni­fer Con­nel­ly) eivät voi ymmärtää kuin­ka Viet­na­min so­dan vas­tus­tus, ro­tu­mel­la­kat ja se­littämätön vi­ha ovat muut­ta­neet heidän pik­ku­tyttöään (Da­ko­ta Fan­ning).
Vir­heettömäs­ti ajan­ku­vaa pyö­rit­te­levä pe­rio­did­raa­ma lois­taa suu­res­sa ku­vas­sa, mut­ta än­kyttää hen­kilö­ta­sol­la. Phi­lip Rot­hin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin pe­rus­tu­va elo­ku­va on kieh­to­va ta­ri­na, jos­sa tun­tuu ole­van yh­tymä­koh­tia ajan po­liit­ti­siin jännä­rei­hin, mut­ta Viet­na­min ja Wa­ter­ga­ten si­jaan ky­se voi­si myös ol­la ny­kypäivän ää­ri­lii­keh­dinnästä. Aja­ton pe­rio­di­ker­to­mus ää­ri­hei­lun­nas­ta ja pyr­ki­myk­sestä ke­syttää kaaos voi­si ol­la dy­na­miit­tia, mut­ta tässä ko­ko­nai­suus jää kylmä­kis­koi­sek­si ja on­tok­si. Pin­ta on sil­ti kau­nis.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen hailakka, mutta virheettömästi lavastettu ja komeasti huoliteltu kuva. Ääniraita antaa dialogille paljon tilaa, mutta vääntää tilaisuuden tullen hienosti musiikin, mellakoinnin ja räjähdysten kautta. Kokonaisuus maistuu autenttisen läsnäolevalta ja se on paljon. Ekstraton. (IJ)
12/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy