Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ett sista race

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018029606

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ruot­sa­lai­nen vauh­ti­ko­me­dia kah­des­ta mie­hestä, jot­ka ovat lap­ses­ta as­ti ki­san­neet kes­kenään tien päällä.

Ruot­sa­lai­nen vauh­ti­ko­me­dia kah­des­ta mie­hestä, jot­ka ovat lap­ses­ta as­ti ki­san­neet kes­kenään tien päällä. Ka­nuu­nan­kuu­la­ral­li etelästä poh­joi­seen su­jah­taa ruot­sa­lai­sit­tain kie­li­pos­kes­sa ja il­man suu­rem­paa yri­tystä. Ta­hal­li­sen ylinäy­tel­ty fars­si ei oi­kein missään vai­hees­sa nap­paa ve­toa pääl­le.

Kuva

Hyvä kuva on vakaa ja väritoistoltaan jäsentynyt. Toisto on ilmeikästä ja videomaisen mutkatonta. Miljöö ja vanhat jenkkiraudat ovat annin vahvinta osa-aluetta, mutta muutoin leikiksi vedetty kuosi ei aivan vetoa. Kartta-animaatio on sulaavaa ja maisemat aidon avaria, mutta kamera-ajot jäävät pehmoisiksi ja luonnon väriloisto leikatuksi.

Ääni

Simppelin ongelmaton ääniraita kuulostaa musiikkia ja tehosteitaan myöten lastenelokuvalta. Anti on kevein rantein luonnosteltua, mutta sinällään passelisti tonttinsa hoitavaa. Pliisu musiikkiraita.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
21/05/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy