Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jackie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998931

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pu­he­pi­toi­nen es­see­tut­kiel­ma Jac­que­li­ne Ken­ne­dyn sie­lun­maail­mas­ta Dal­la­sin koh­ta­lok­kai­den lau­kaus­ten jäl­ki­mai­nin­geis­sa.

Pu­he­pi­toi­nen es­see­tut­kiel­ma Jac­que­li­ne Ken­ne­dyn sie­lun­maail­mas­ta Dal­la­sin koh­ta­lok­kai­den lau­kaus­ten jäl­ki­mai­nin­geis­sa. Poh­jat­to­man su­ru­mie­li­nen ker­to­mus tun­tuu nos­ta­van pin­taan yk­si­tyis­koh­tia his­to­rial­lis­ten ta­pah­tu­mien taus­tal­ta, jot­ka eivät muu­ta ver­ta vii­nik­si, mut­ta vai­kut­ta­vat us­kot­ta­vil­ta in­hi­mil­li­siltä yk­si­tyis­koh­dil­ta. His­to­rial­li­se­na to­tuu­te­na tätä ei kui­ten­kaan kan­na­ta ot­taa.
A­lun­pe­rin HBO:n mi­ni­sar­jak­si suun­ni­tel­tu elo­ku­va tar­joaa kieh­to­van tuo­ree­no­loi­sen ver­sion ta­pah­tu­mis­ta, jot­ka kaik­ki tun­te­vat pää­piir­teissään. Na­ta­lie Port­man te­kee ni­mi­roo­lis­sa kol­kon kär­sivän suo­ri­tuk­sen hen­kilö­koh­tai­sen me­ne­tyk­sen ja kan­sa­kun­nan odo­tus­ten vä­lissä riu­tu­va­na pre­si­den­tin puo­li­so­na. Tai­val on mie­len­kiin­toi­nen ja kos­ket­ta­va, mut­ta lo­pul­ta elo­ku­va päästää tu­tus­tu­maan hah­moi­hin­sa vain hy­vin pin­ta­puo­li­ses­ti. Ken­ne­dyt-mi­ni­sar­jan kak­si kaut­ta veivät kat­so­jan huo­mat­ta­van pal­jon lä­hemmäs su­vun elämää.

Kuva, ääni & ekstrat

Haalea ja paikoin havaittavan rakeinen kuva luotaa näyttävästi periodimaailmaa, joka on sekin komeasti luotu. Tarkoituksellisen riitasointuinen musiikkiraita antaa paikoin tulkintansa dialogille, joka muutoin täyttää ääniraidan. Ekstroissa ohjaajan ja Portmanin kommenttiraita ja making of (22 min.). (IJ)
27/06/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy