Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuningas Henrik V

Henry V 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6416548826714

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja-näyt­te­lijä Ken­neth Bra­nag­hin eri­tyi­sa­la, teat­te­ri ja var­sin­kin Sha­kes­pea­re, kään­tyi mie­hen esi­koi­soh­jauk­ses­sa pe­rin mauk­kaas­ti sel­lu­loi­dil­le.

Oh­jaa­ja-näyt­te­lijä Ken­neth Bra­nag­hin eri­tyi­sa­la, teat­te­ri ja var­sin­kin Sha­kes­pea­re, kään­tyi mie­hen esi­koi­soh­jauk­ses­sa pe­rin mauk­kaas­ti sel­lu­loi­dil­le. Jän­ni­tystä riittää, vaik­ka eu­roop­pa­lai­nen kult­tuu­ri­his­to­ria tai Eng­lan­nin ja Rans­kan vuo­si­sa­tai­sen skis­man 1400-lu­vul­la siin­neet pe­rus­teet eivät kiin­nos­tai­si­kaan.
O­li­vie­rin so­ta-a­jan ver­sio ja Ku­ro­sawan Ran jäävät ehkä ylittämättä, mut­ta roo­li­ja­ko on hui­kai­se­va: Rob­bie Colt­ra­ne Fals­taf­fe­na nou­see ylit­se mui­den, mut­ta Ju­di Dench, Em­ma Thomp­son ja Ian Holm spar­raa­vat hie­nos­ti. Ch­ris­tian Ba­le var­hai­ses­sa roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen ja sumea kuva. DS-raita soi muhkeasti. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy