Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Omen - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin.

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin. Kun iso­sis­ko ker­toi mi­nul­le elo­ku­van ta­pah­tu­mat li­ki neljän­nes­vuo­si­sa­ta sit­ten, mie­li­ku­vi­tus läh­ti he­ti liik­keel­le hyytävällä ta­val­la. Vaih­do­kas-ta­ri­noi­den aa­te­lia jän­tevän, to­sin lo­giik­kaa uh­maa­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti suomalaista versiota vastaava. On vaikea sanoa, onko kuva vähäisempien juoviensa takia huonompi. (PS) (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy