Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Towering Inferno – liekehtivä torni

The Towering Inferno 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1974Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83707EAN: 6415018625833

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si tun­ne­tuim­mis­ta Irwin Al­le­nin tuot­ta­mis­ta ka­tast­ro­fie­lo­ku­vis­ta jää lo­pul­ta hie­man tylsäk­si ko­ke­muk­sek­si, mut­ta tar­joaa joi­tain mie­len­kiin­toi­sia ko­ke­muk­sia.

Yk­si tun­ne­tuim­mis­ta Irwin Al­le­nin tuot­ta­mis­ta ka­tast­ro­fie­lo­ku­vis­ta jää lo­pul­ta hie­man tylsäk­si ko­ke­muk­sek­si, mut­ta tar­joaa joi­tain mie­len­kiin­toi­sia ko­ke­muk­sia. En­nen kaik­kea se toi Ste­ve Mc­Quee­nin ja Paul New­ma­nin sa­maan elo­ku­vaan. Muu­ten­kin kaar­ti on ko­meaa. Ei täl­lais­ta ryhmää oli­si ny­kytäh­distä oli­si ke­nelläkään va­raa pal­ka­ta sa­maan tuo­tan­toon.
S­tir­ling Sil­lip­han­tin kä­si­kir­joi­tus sisältää ame­rik­ka­lai­ses­ta näkö­kul­mas­ta va­sem­mis­to­lais­ta paah­toa, kos­ka ka­tast­ro­fin ydin on ah­nei­den ra­ken­nut­ta­jien te­kemät säästöt ma­te­riaa­lis­ta ja eri­tyk­sistä. Myös 9/11 kum­mit­te­lee taus­tal­la, vaik­ka Mc­Queen ar­vioi mah­dol­lis­ten kuol­lei­den määrän ai­ka ylä­kant­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvan tarkkuus BD:llä, mutta tuskinpa tämä on koskaan näin hyvältä näyttänyt. Ääniraita jää kuitenkin DVD-ajan tuotteeksi. Ekstroissa kommenttiraita, 84 min. dokumentit, 12 min. Allenin haastattelua vuodelta 1977, kuuden kohtauksen vertailua kuvakäsikirjoitukseen sekä 45 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (PS)
22/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy