Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cabin Fever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 107999EAN: 6420201161531

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri­so­jouk­ko läh­tee maal­le.

Nuo­ri­so­jouk­ko läh­tee maal­le. Jou­kon idioo­tein jä­sen ai­heut­taa on­gel­mia, ja metsästä tup­sah­ta­va ve­ri­nen mies saa ty­lyn vas­taa­no­ton. Ou­to sai­raus al­kaa le­vitä. Jän­ni­tystä­kin luo­daan, mut­ta pa­ras­ta on se, että nuor­ten ju­tus­te­lu on rea­lis­ti­sem­paa kuin yleensä. Kai­ken pääl­le lop­pu­twist on haus­ka ja in­hi­mil­li­nen.
Laa­du­kas ku­va ja kak­si te­ho­kas­ta ää­ni­rai­taa. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 29+14 min. do­ku­men­tit ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy