Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pako viidakkoon

Welcome to the Jungle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107382EAN: 5050582237788

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paa­pai­nin maail­mas­ta elo­ku­viin me­nes­tyk­sekkääs­ti siir­ty­nyt The Rock, alias Dway­ne John­son, on ma­fioo­son hant­ti­mies, jo­ka pas­si­te­taan ha­ke­maan po­mon ka­ran­nut­ta poi­kaa Ama­zo­nin sa­de­met­sistä.

Va­paa­pai­nin maail­mas­ta elo­ku­viin me­nes­tyk­sekkääs­ti siir­ty­nyt The Rock, alias Dway­ne John­son, on ma­fioo­son hant­ti­mies, jo­ka pas­si­te­taan ha­ke­maan po­mon ka­ran­nut­ta poi­kaa Ama­zo­nin sa­de­met­sistä. Elo­ku­va­na pe­riaat­tees­sa haus­ka se­koi­tus länkkä­riä ja In­dia­na Jo­nes-tyy­listä seik­kai­lue­lo­ku­vaa, lu­kui­sil­la va­paa­pai­ni­liik­keillä ryy­di­tet­tynä. Lop­pu­tu­los on kui­ten­kin har­mil­li­sen pui­se­va, nyrk­kei­lyus­kon­toa ja va­paa­pai­nis­ta tut­tu­ja fy­sii­kan la­kien mie­li­va­pai­ta väännök­siä pai­sut­te­le­va, poh­jat­to­man hi­das­tem­poi­nen tu­si­na­toi­min­tapätkä. Ch­ris­top­her Wal­ken on hyvä lisä vink­sah­ta­nee­na kyläpääl­likkönä. Ole tark­ka­na, sillä Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger vi­lah­taa pi­ka­vauh­tia ruu­dus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittain tarkka, pääsääntöisesti pehmeähkö ja väristoistoltaan ilmeisesti tarkoituksellisen tukkoinen kuva. Voimakkaassa liikkeessä kuva suttaantuu häiritsevästi. Dynaaminen, mutta jokseenkin rasittava ääniraita, johon melkeinpä kannattaa jo soveltaa lievää vaimennusta mikäli korviaan arvostaa. Tilakanaviin pusketaan jatkuvasti tavaraa, mutta vaikutelma ei ole erityisen jäsentynyt. Parhaimmillaan ääni on loppurytinöissä. Ekstroissa kaksi hyvää kommenttiraitaa (ohjaajan ja Rockin, sekä tuottajat Marc Abraham ja Kevin Misher) , poistettuja kohtauksia (14 min.), sekalaisia making of –dokumentteja (34 min.), vitsiä eläinnäyttelijöistä (6 min.) ja anamorfinen traileri DD5.1-äänin. Elokuva tunnetaan myös nimellä: ”The Rundown”. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy