Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

16 Blocks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202736EAN: 5706147984139

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­has­ti rap­pioi­tu­nut po­lii­si jou­tuu pitkän vuo­ron päät­teek­si saat­ta­maan to­dis­ta­jaa 16 kort­te­lin päähän oi­keus­ta­lol­le.

Pa­has­ti rap­pioi­tu­nut po­lii­si (B­ru­ce Wil­lis bra­vuu­ri­roo­lis­saan) jou­tuu pitkän vuo­ron päät­teek­si saat­ta­maan to­dis­ta­jaa 16 kort­te­lin päähän oi­keus­ta­lol­le. Reis­su Ny­kin hal­ki ei ole yhtään sen hel­pom­pi kuin Clint Eas­twoo­din tai­val elo­ku­vas­sa "Luo­ti­ku­ja". Viih­dear­vot ovat mai­nios­ti koh­dal­laan, mut­ta sat­tu­mia on pal­jon eikä ta­ri­na yllä lo­pul­ta eri­tyi­sen oma­peräi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva näyttää terävältä, hallitulta ja kauttaaltaan luontevalta. Ääniraita toistaa ryminät asiallisesti, levittäytyy kivasti tilaan ja myös musiikkiraita toimii tiukan paikan tullen tunnelmallisesti. Ekstroissa vaihtoehtoinen loppu (n. 5 min. + 7 min. lopputekstejä) ja poistettuja kohtauksia kommentein (20 min.). Lisäksi mukana on vielä elokuvan traileri, vakkei sitä kannessa mainitakaan. (IJ)
15/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy