Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paperikuu

Paper Moon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köyhän mie­hen Ro­bert Red­ford, Ryan O’­Neal, oli par­haas­sa ve­dos­sa Lo­ve Sto­ryn jäl­ki­pol­tois­sa, mut­ta tytär Ta­tum pärjää 1930-­lu­vun pu­la-a­jal­le si­joit­tu­vas­sa hui­ja­ri­ta­ri­nas­sa vielä­kin pa­rem­min, perä­ti Os­ca­rin ar­voi­ses­ti de­byy­tissään.

Köyhän mie­hen Ro­bert Red­ford, Ryan O’­Neal, oli par­haas­sa ve­dos­sa Lo­ve Sto­ryn jäl­ki­pol­tois­sa, mut­ta tytär Ta­tum pärjää 1930-lu­vun pu­la-a­jal­le si­joit­tu­vas­sa hui­ja­ri­ta­ri­nas­sa vielä­kin pa­rem­min, perä­ti Os­ca­rin ar­voi­ses­ti de­byy­tissään. Jää ke­peäk­si, mut­ta se oli tar­koi­tus­kin. Pe­rus­tuu Da­vid Brow­nin ro­maa­niin Ad­die Pray.
Vir­heetön mus­ta­val­ko­ku­va ja sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kom­ment­ti­rai­ta ja 14+16+4 min. do­ku­men­tit.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy