Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Middle Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165816826

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Työtön mies toi­vot­to­mas­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa ryh­tyy vä­li­mie­hek­si, jon­ka tehtävä on ker­toa huo­not uu­ti­set nii­den saa­jil­le.

Työtön mies (Pål Sver­re Ha­gen) toi­vot­to­mas­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa ryh­tyy vä­li­mie­hek­si, jon­ka tehtävä on ker­toa huo­not uu­ti­set nii­den saa­jil­le. Kie­li pos­kes­sa kynäil­ty, mut­ta ihail­ta­val­la po­ke­ril­la tar­joil­tu ta­ri­na on Ame­ri­kan kuo­siin puet­tu poh­jois­mai­nen otan­ta Mr. Bea­nistä, El­lin­gistä ja kai­kis­ta muis­ta oman elämänsä vä­ke­vistä si­vuo­sa­san­ka­reis­ta.
Haus­kas­ti sa­nai­le­va ja die­se­lin ta­voin ma­ta­lil­la kier­rok­sil­la vääntävä draa­ma­ko­me­dia on omin­ta­kei­nen ja omal­la ta­val­laan val­loit­ta­va ta­paus.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Lars Saa­bye Ch­ris­ten­se­nin ro­maa­niin ”S­luk” (2012).

Kuva

Kelmeä, pehmeä ja silti satunnaisesta moiresta kärsivä kuva näyttää kaikesta huolimatta vetoavalta. Moirea lukuunottamatta jälki on kuitenkin vakaata ja miljöötään myöten virkeää.

Ääni

Tasapaksulla sykkeellä soljuva ääniraita pitää dialogin ohuena, mutta skarppina ja tilaäänet minimissään.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
06/04/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy