Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päiväsi ovat luetut

The Star Chamber 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 91600EAN: 6438044134452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Doug­las on aloit­te­le­va tuo­ma­ri, jo­ka tympään­tyy va­paut­ta­maan ri­kol­li­sia nil­jak­kai­den la­ki­mies­ten suu­ren­te­le­mien muo­to­vir­hei­den joh­dos­ta.

Mic­hael Doug­las on aloit­te­le­va tuo­ma­ri, jo­ka tympään­tyy va­paut­ta­maan ri­kol­li­sia nil­jak­kai­den la­ki­mies­ten suu­ren­te­le­mien muo­to­vir­hei­den joh­dos­ta. Na­pa­kois­ta tril­le­reistään tun­ne­tun Pe­ter Hyam­sin oh­jaa­ma jännä­ri tu­hoaa hyvät en­nak­ko-o­do­tuk­set jo luon­not­to­man al­ku­koh­tauk­sen ai­ka­na, eikä me­no sen jäl­keenkään juu­ri päätä hui­maa — vaik­ka en­sin juos­taan­kin täyttä vah­tia koh­tia seinää, ja sit­ten yhtä lu­jaa pois päin.
E­lo­ku­va on­nis­tuu mis­saa­maan pe­rimmäi­sen poin­tin jo­kai­ses­sa esit­te­lemässään ta­pauk­ses­sa ja var­jois­tui­men hol­tit­to­mat pi­ka­tuo­miot ovat jo ko­ko­lail­la gro­tes­ke­ja ti­lai­suuk­sia. Kuo­le­man tuo­mioi­hin kun oli­si kui­ten­kin syytä suh­tau­tua suu­rem­mal­la va­ka­vuu­del­la kuin x-fac­tor-tuo­ma­roin­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikääntynyt kuva näyttää rakeiselta ja roskaiselta, mutta tästä huolimatta jälki on kauttaaltaan verrattain levollista. Liiketoisto näyttää muutamassa toimintajaksossa omituisen luonnottomalta, ikään kuin toistoa olisi nopeutettu. Nimellisesti 5.1 -kanavainen ääniraita on käytännössä miltei mono - dialogiltaan ymmärrettävä, mutta muutoin kolkko. Alun taka-ajon askeläänet kuulostavat myös poikkeuksellisen keinotekoisilta. Ekstroissa traileri. (IJ)
28/02/2010

Tekijät

Ohjaaja: Peter Hyams
Pääosissa: Michael Douglas
Tarina: Roderick Taylor Peter Hyams
Kuvaus: Richard N. Hannah
Musiikki: Michael Small

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy