Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A.C.O.D. - Adult Children of Divorce

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen .178
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112707163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ron­nei­den van­hem­pien ai­kui­nen poi­ka toi­voo, että hä­nen py­syvällä so­ta­ja­lal­la ole­vat van­hem­pan­sa suos­tui­si­vat tu­le­maan pik­ku­vel­jen häi­hin.

E­ron­nei­den van­hem­pien ai­kui­nen poi­ka toi­voo, että hä­nen py­syvällä so­ta­ja­lal­la ole­vat van­hem­pan­sa suos­tui­si­vat tu­le­maan pik­ku­vel­jen häi­hin. Toi­ve tuik­kaa mel­koi­sen ke­ro­sii­ni­pa­lon ja pian yk­si asia on kuin en­nen van­haan ja kaik­ki muu mat­kal­la koh­ti prink­ka­laa. Van­hus­ten hol­tit­to­man haus­kan­pi­don ja nuo­ren­pa­rin vil­pittömän on­nen vä­lissä myös mie­hen oma pa­ri­suh­de al­kaa kai­va­ta uu­del­leenmää­rit­te­lyä.
Mo­nion­gel­mai­sen ih­mis­suh­de­vyyh­din pu­no­va ko­me­dia on­nis­tuu hy­ker­ryttämään alus­ta lop­puun as­ti, mikä on ko­me­diois­sa tur­han har­vi­nai­nen piir­re. Sa­maan ai­kaan ta­pah­tu­mis­sa on mu­ka­na vir­kistävän kir­peä juo­va jo­ta­kin oi­keaa elämää lä­hes­tyvää. Ope­tus kai­ken pai­no­las­tin kip­paa­mi­ses­ta lai­dan yli ja omaan elämään kes­kit­ty­mi­sestä on se­kin so­pi­van ma­kea.
A­dam Scott pääo­sas­sa kan­taa hy­vin alun epä­kii­tol­li­sen tehtävänsä sir­kuk­sen sel­kopäi­senä ti­rehtöö­rinä, ja koet­te­lee sit­ten mauk­kaas­ti jär­jen ra­jo­ja. Ric­hard Jen­kins puo­les­taan pää­see ir­rot­te­le­maan alus­ta lop­puun täy­sin rin­noin. Muu­toin­kin tun­nis­tet­ta­va näyt­te­lijä­kaar­ti on sym­paat­ti­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Jälki on toki pehmeää teräväpiirtokuvaan verrattuna, mutta tästä huolimatta tyylikkään sävykästä ja kiitettävän hallittua. Ekstroissa tekijöiden kyselytunti (5 min.), Amy Poehlerin improvisointia (40 sek.), lyhenteen arvailua (41 sek.) ja hilpeä hupihenkinen public serivice announcement -kooste (6 min.). (IJ)
04/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy